27.04.2015

SPECTACOL FOLCLORIC ORGANIZAT DE ASOCIAȚIA SOCIO-CULTURALĂ “RUMANOS ALMERIENSES”



Duminică, 26 aprilie 2015  Asociația "Rumanos Almerienses" a organizat  la anfiteatrul din fața castelului Santa Ana din Roquetas de Mar un spectacol folcloric inaugurat de dna. Viceconsul Florența Ciobotaru împreuna cu domnul primar Gabriel Amat și o delegație de consilieri de la primăria din localitate.
Iubitorii de folclor a avut astfel prilejul să asiste la un spectacol de muzică și dansuri populare românesti din diferite regiuni ale României oferit de ansamblul folcloric "Dor calator” și de soliștii Constantin Peter, Nicoleta Lungu și Nicolae Homei, care ne-au bucurat sufletele cu cântecele de acasă.
Spre surprinderea tuturor, în încheierea spectacolului, membrii ansamblului "Dor calator” au demonstrat că nu sunt doar foarte buni dansatori de dansuri populare ci și excelenti dansatori de vals vienez.
Acest eveniment socio-cultural este rezultatul muncii absolut voluntare a membrilor asociației care au susținut ca de obicei cu resurse proprii toate cheltuielile de organizare, motiv pentru care le suntem cu toții profund recunoscători.
Va așteptăm cu drag și la următoarele evenimente organizate de asociația Rumanos Almerienses!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu