03.06.2015

Succces al activității Ziua Copilului si a Copilăriei 2015 Ca în fiecare an de la înfiintarea ei, duminică 31 mai, între orele 16.00 și 20.00, asociația"Rumanos Almerienses” a serbat Ziua internațională a copilui pe plaja din Roquetas de Mar cu un concurs pentru copii și părinți la care au participat aproximativ 40 de persoane atât din cadrul asociației cât și din afară ei.
 Activitatea coordonată de dna. Renata Elena Palade și prezentată de dl. Ion Chitan a cuprins 6 probe de concurs dintre care 3 au fost numai pentru copii, iar celalte 3 au implicat și colaborarea părinților, astfel încât toată familia a participat la obținerea numeroaselor premii oferite mulțumită sponsorilor precum Magazinul românesc Rosaleda, Agenția de traduceri Traducex, compania telefonică Lebara, Cofetaria Dulce Elsa,MateiUnitrans,Magazinului alimentar Muntenia,Pastel Chimenea Kürtőskalács.
 Ultima probă a concursului,"Insula comorilor”, a creat cea mai mare bucurie copiilor, deoarece după îndelungi căutări, fiecare concursant a descoperit o pungă cu cadouri îngropata cu grijă în nisip de organizatori.
 Cu această ocazie, cei mici s-au distrat pe cinste, iar cei mari au putut să-și pregătească diverse produse la grătar, mulțumită dlui. Dan Boroleanu care s-a"bronzat"ca de obicei la grătarul pus la dispozite de asociație și au avut ocazia să deguste renumită paella oferită în exclusivitate de dl. Nicolae Săbău.
 Ca urmare a acestui eveniment, asociația a mai câstigat un membru și laudele tuturor participanților care și-au propus să nu rateze concursul de anul viitor.
 Pe această cale Consiliul mulțumește tuturor colaboratorilor și participanților, dar în mod special sponsorilor fără de care evenimentul nu ar fi avut același succes.
 Va mulțumim și va așteptăm cu drag și la următoarele activități! 

poze ziua copilului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu