08.03.2015

8 Martie,Ziua Internațională a Femeii,Ziua Mamei


La data de 8 martie în intervalul 17.00 – 21.00, la sediul din Avenida del Sabinal nº 508, din municipiul Roquetas de Mar, Almeria, asociația socio-culturală "Rumanos Almerienses" a organizat un eveniment social-cultural pe tema Ziua Internațională a Femeii.  citeste mai mult ....

Evenimentul s-a bucurat de vizita a mai mult de 45 de persoane din localitate si din împrejurimi, printre care s-au numarat și d-na viceconsul Florența Ciobotaru împreună cu echipa Viceconsulatului României la Almería, care au avut privilegiul sa asiste la spectacolul artistic de cantece si poezii intepretate de cei mici,dedicate mămicilor din lumea intreagă.
Spectacolul artistic a fost dirijat de catre doamna Rodica Maioru si Oana Ciota,ajutate de catre Renata Palade,secretara asociatiei Rumanos Almerienses.

Acest eveniment socio-cultural  este rezultatul muncii absolut voluntare a membrilor asociației  care au sustinut cu resurse proprii toate cheltuielile de organizare.Evenimentul a fost incheiat cu o mică serbare la care toată lumea a fost invitată să deguste din prajituri si delicatese.
Cu acesta ocazie,asociația socio-culturală "Rumanos Almerienses" ține sa felicite incă odată pe toate femeile,mămicile,doamnele și domnisoarele de Ziua lor.
Deasemenea,mulțumiri tuturor ce au ajutat la realizarea evenimentului si la organizarea lui.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu