12.02.2015

Succes deosebit al concursului de torturi- prăjituri Cupido 2015



 La data de 15 februarie 2015, in intervalul 18.00 - 21.00, la sediul asociației din Avenida del Sabinal  508 din  Roquetas de Mar, Almeria, asociația socio-culturala "Rumanos Almerienses" a organizat un inedit concurs de prajiuri și torturi cu tematica Sfântul Valentin și Ziua Indragostilor,acest concurs fiind sponsorizat de Cofetăria Dulce Elsa.




 Evenimentul s-a bucurat de vizita a mai mult de 50 de persoane din localitate și din mprejurimi, care au avut privilegiul să admire adevărate capodopere culinare precum și să se delecteze cu prăjituri și torturi.Juriul a fost alcătuit de către Rodica Maioru, Lidia Nadina Capusan   și Dafina Tăut Platona.








 Câstigatorii concursului sunt:


 Locul 1 Ioana Grigoraș







 Locul  2 Rodica Moldovan






 Locul 3 Ana Maria Radiș






 Celorlalți participanți la concurs li s-au oferit premii de participare și mențiuni .





 Torturile alese câștigatoare de către juriu au fost oferite la licitație participanților,așa încât fiecare să aibe ocazia să guste din torturile câștigatoare.



 Aceast concurs inedit este rezultatul muncii  voluntare a membrilor asociației, care au susținut cu resurse proprii toate cheltuielile de organizare,la care s a adăugat contribuția sponsorului acestui concurs Dulce Elsa ce a oferit cele trei mari premii.





Multumim tuturor celor ce au fost prezenti la acest eveniment si speram sa ne vedem la editia de anul viitor!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu