25.08.2014

Realitatea financiara a asociatiei

Buna ziua!
Avem aici tabelul cu situatia financiara a asociatiei,mai exact tabelul cu plata cotizatiei pe anul in curs.


tabel membri cotizanti anul 2014

Dat fiind faptul ca situatia financiara nu este cea pe care ne o dorim, oferim o solutie.


PROMO PC

Membrii care  achita cotizatia in avans pe 4 luni pot beneficia de o revizie GRATUITA* a calculatorului personal (partea de software) începând din data de 25/08/2014 si pâna pe 05/09/2014. Pentru programare si pentru mai multe informatii va invitam sa luati legatura cu Dl. Adrian Pintea la tel. 686 898 428.


Precizam ca aceasta oferta are scopul de a ajuta la strângerea fondurilor de care avem nevoie ca sa putem desfasura în continuare activitatile asociatiei din care facem parte.

*conditii pentru a beneficia de promotie:

-chitanta sau copie deviz plata bancara.Plata in avans se face de la ultima luna restanta corespunzatoare fiecarui membru.

-revizia se acorda in urmatorul fel: se acorda 1(una) revizie pe calculator personal /membru ce a achitat.Prin membru intelegem o persona sau cuplu ce face parte din asociatie.

-revizia oferita se va limita la partea de software (programe, sistem de operare, eliminare virus,verificari necesare de parametri optimi)

-daca un membru plateste cotizatia pe 8 luni nu i se vor acorda 2 (doua) revizii,promotia se acorda pe un numar minim de 4 sau mai multe luni platite,care  nu se acumuleaza pentru a beneficia de mai multe revizii.

-promotia se acorda o singura data pentru un singur calculator care trebuie sa apartina membrului asociatiei,nu se vor lua in considerare calculatoarele persoanelor ce nu sunt inscrise in asociatie.


-pentru fiecare revizie,membrul asociatie ce i se acorda aceasta revizie va trebui sa completeze o fisa in care vor aparea nume,prenume,data ,calculatorul sau si orele ce vor fi necesare reviziei.



Promotia s-a incheiat si persoanele ce beneficiaza de promotie sunt:

Madalina Constantinescu
Daniel Bigi
Ionut Chitan
Mihai Enache

Aceasta activitate, sau promotie cum am denumit-o in vederea ajutarii strangerii de cotizatii la zi sau in avans a ambitionat si pe alti membri ai asociatiei sa faca si ei propia lor versiune de activitate.

In perioada 10/09/2014  21/09/2014 Ionut Chitan ofera 4 bonuri de mic dejun la propriul local La Caña pentru acei ce platesc cotizatia pe minim 4 luni in avans,de la ultima luna platita de acel membru.Daca vor fi mai multe persoane decat numarul de bonuri,se va trage la sorti cine va primi bonul de mic dejun. Micul dejun oferit de acest bon include 1 cafea,1 tostada si 1 suc portocale.
Pentru mai multe detalii,Ionut Chitan poate fi contactat la telefonul 627623450


In perioada 10/09/2014  21/09/2014 mecanicul Mihai Enache ofera 3 revizii pre-ITV membrilor asociatiei ce  platesc cotizatia pe minim 4 luni in avans,de la ultima luna platita de acel membru.Daca vor fi mai multe persoane decat numarul de revizii,se va trage la sorti cine va primi revizia.
Revizia  pre-ITV inseamna o verificare completa a masinii,verificarea parametrilor necesari si inspectia elementelor critice ale unei masini.Materialele necesare (ulei,filtre,piese) nu sunt incluse,inclus e costul de manopera.
Pentru mai multe detalii,Mihai Enache poate fi contactat la telefonul 642293375

*conditii pentru a beneficia de promotie:

-chitanta sau copie deviz plata bancara.Plata in avans se face de la ultima luna restanta corespunzatoare fiecarui membru.


-revizia se acorda in urmatorul fel: se acorda 1(una) revizie pentru masina personala /membru ce a achitat.Prin membru intelegem o persona sau cuplu ce face parte din asociatie.

promotia se acorda o singura data pentru masina  care trebuie sa apartina membrului asociatiei,nu se vor lua in considerare masini ale persoanelor ce nu sunt inscrise in asociatie.




Un comentariu:

  1. Daca toti am Pune umarul la treaba ca si Adrian,sigur nu am fi in aceasta situatie dificila din punct de vedere financiar

    RăspundețiȘtergere