25.04.2013

Stiri - Alegeri anticipate


La Adunarea Generala Extraordinara din data de 20 aprilie 2013 s-au hotărât următoarele:

1. S-au admis demisiile următorilor membrii ai Consiliului:

Preşedinte: Dl. Matei Maioru
Trezorier: Dna. Sânziana Elena Voicu
Vocal: Dl. Gabriel Bistea
Vocal: Dl. Ion Chitan
Vocal: Dl. Cristian Siminiceanu
Vocal: Dl. Dan Radu Sabău

2. S-a ales un Consiliu interimar format din:
                      Preşedinte interimar: Dl.  Daniel T. Bîgi, actualul Vicepresedinte
                      Secretar: Dna. Oana Ciota
                      Trezorier: Dna. Mariana Crăcană

3. S-a decis să se convoace alegeri anticipate pentru ocuparea funcţiilor de: Presedinte, Trezorier și Consilier pe temele social și cultural;

4. S-a hotărât reducerea numărului de membri ai Consiliului de la opt la cinci din motive de operativitate și lipsă candidati;
5. S-a acordat sa renunţam la sediul actual al asociaţiei si sa-l fixam temporar la următoarea adresa: Avenida Roquetas de Mar nº 4, 1º, 1, Roquetas de Mar (la Traducex, biroul de traduceri al Mădălinei Constantinescu).

Aşadar, la decizia acestei Adunarii, se convoacă o noua Adunare Generala Extraordinara pe data de 12 mai între orele 17.00 si 21.00 în incinta cafe-barului La Caña de pe strada Seneca, localitatea Roquetas de Mar.

În acest sens, candidaţii sunt rugaţi sa trimită candidatura si o scurtă prezentare a formei în care si-ar desfăşura activitatea, pe adresa de e-mail a asociaţiei rumanosalmerienses@gmail.com. Candidaturile se pot prezenta până la ora 17.00 din data de 10 mai 2013. Nu vor fi luate în considerare candidaturile prezentate ulterior.

Membrii cu drept de vot (1) care nu se pot prezenta în ziua alegerilor pot sa voteze prin reprezentant. Pentru aceasta trebuie sa completeze formularul de autorizare  afişat pe blogul asociaţiei (vezi meniul principal de mai sus) și să aducă o fotocopie a actului de identitate a persoanei reprezentate. Va atragem atenţia ca reprezentantul trebuie sa fie neapărat membru al asociaţiei.

Decizia cu privire la schimbarea sediului a fost forţată de lipsa fondurilor necesare pentru plata chiriei si a cheltuielilor de apă si curent (mai mult de 400€/luna). Intenţia noastră este ca în următoarele patru luni să organizam cât mai multe activităţi generatoare de fonduri, ca din luna septembrie să putem închiria un spaţiu cât mai aproape de centrul oraşului. Între timp, sediul provizoriu vă stă la dispoziţie pentru demersurile legate de activităţile pe care le vom organiza până în luna septembrie.

Având în vedere că sediul provizoriu stabilit la adresa mai sus indicată nu este suficient de încăpător pentru desfăsuararea adecvată a alegerilor, Consiliul interimar a fost nevoit sa caute o locaţie propice. Dl. Ion Chitan, fost vocal al asociaţiei si patron cafe-barului La Caña, a avut amabilitatea de a ne pune la dispoziţie gratis incinta acestui cafe-bar pe data de 12 mai 2013 între orele 17:00 si 21:00.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm sa va adresaţi Dnei. Mariana Crăcană la numărul de telefon 642 830770.

(1) Membrii asociaţiei care erau deja înscrişi ca atare în registru la data de 20 aprilie 2013 si au plătit cotizaţia de 5€/luna inclusiv pe luna mai. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu