30.08.2012

ANUNT UMANITAR

ANA-MARIA ARE NEVOIE DE NOI! La vârsta de 33 de ani, Ana-Maria Ursu, era asistent medical la Clinica Monegal din Tarragona (Barcelona), un model ca persoana si profesional. Locuind singura in acea localitate si-a dedicat viata având grija de ceilalţi, iubindu-si profesia in toate aspectele. Un grav accident (inca in curs de investigaţie de către autorităţile spaniole) a adus-o pe data de 7 Iulie 2012 la Spitalul Juan XXIII Tarragona la limita intre viata si moarte.
In prezent Ana Maria se afla in stare de coma vegetativa. Speranţele unei recuperări fizice sau psihice sunt minime sau practic inexistente fiind alimentata in prezent prin tuburi. Mama ei, la o vârsta avansata, nestiind limba spaniola, s-a văzut obligata a calatori din România pentru a-si ingriji fiica in stadiul menţionat, iar acum, după doua luni de suferinţa departe de casa, are nevoie de sprijinul nostru pentru a o duce pe Ana-Maria acasa, unde o aşteaptă ingreaga familie îngrijorata.
Cei care doresc a o ajuta cu o mica donaţie, cu toate ca sunt timpuri grele pentru toţi, o pot face in contul deschis pe numele sau, Ana Maria Ursu: BBVA 0182/3304/35/0201513877 Pentru mai multe informaţii, indoieli, mesaje, etc. puteţi contacta cu Dna. Anca Ciaicovschi, la adresa de mail: c3736@icaaltneria.com sau la telefon: 607750065.
FAMILIA VA MULTUMEŞTE DIN SUFLET!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu